zondag 3 oktober 2021

WORKSHOPVAKANTIE

 NAZOMEREN IN EXTREMADURA

EEN PARADIJS VOOR NATUUR- EN CULTUURLIEFHEBBERS

Het is zover: het boek "Het SuperSlimDieet, afgestemd op jouw persoonlijke behoefte" is verschenen en te koop via BoekScout en Bol.com. Misschien is je interesse gewekt en wil je eigenlijk het dieet gaan proberen, maar het is heel vaak moeilijk om de stap te nemen. Daarom geef ik je de mogelijkheid om deze stap te combineren met een onvergetelijke vakantie in Extremadura, Spanje.

Nog nooit van Extremadura gehoord? Dat horen wij heel vaak. Het is het "best bewaarde geheim van Europa". Extremadura is een streek en autonome staat gelegen in het midden van Spanje, tegen de Portugese grens. Mensen die op het Iberische schiereiland bekend zijn hebben wel van Extremadura gehoord, maar lang niet iedereen heeft het ontdekt, zo onbekend is het nog.

Extremadura is een prachtig uitgestrekt gebied, ongeveer dezelfde grootte als heel Nederland. In Extremadura wonen echter maar 1 miljoen inwoners, in plaats van ruim 17 miljoen in Nederland. Kun je je voorstellen hoe rustig het hier is? Extremadura is ongelofelijk rijk aan uitgestrekte natuurgebieden, met als voornaamste dieren: vogels. Vogelaars uit heel Europa weten wel waar Extremadura ligt, aangezien alhier vele soorten te vinden zijn die in de rest van Europa niet (meer) voorkomen. Voorbeelden zijn de hop, blauwe ekster, zwarte spreeuw, veld leeuwerik, kolander leeuwerik, grote en klein trap, keizersarend, slangen arend, dwerg arend, rode en zwarte wouw, vele gieren, rotsleisers, enzovoort enzovoort. Teveel om op te noemen. Zelf op onze vakantieboerderij kun je al gauw 35 verschillende vogelsoorten zien!


Niet alleen heeft Extremadura een overweldigende natuur, ook voor cultuurliefhebbers is hier veel te vinden: prachtige historische steden (Cáceres, Mérida, Trujillo en Guadalupe), Romeinse ruïnes en bruggen, dolmen uit de prehistorie, kastelen en kerkjes uit de middeleeuwen en nog veel meer.



Als derde heeft Extremadura een hele bijzondere culinaire keuken. Hier komt de beste en meeste Jamón Iberico bellota vandaan, de Iberische ham van zwarte varkens met eikeltjes gevoed om de typische bellota smaak te verkrijgen. Maar naast de ham zijn er heerlijke andere vleeswaren en producten, kazen en wijnen die de Extremadura op culinair gebied heel bijzonder maken. 





Trek dus gauw de stoute schoenen aan en kom naar Extremadura. Profiteer van één van onze geweldige aanbiedingen:

Bij verblijf van één week of langer, gratis het boek: "Het SuperSlimDieet, afgestemd op jouw persoonlijke behoefte" en één dag gratis workshop (iedere dinsdag) en geniet verder van alle bezienswaardigheden in de Extremadura.

Prijzen van de huisjes zijn:

COTTAGE        max. 5 pers.        €110,00 per dag            €693,00 per week

CASITA            max. 4 pers.         €100,00 per dag            €630,00 per week

STUDIO            max. 2 pers.         € 70,00 per dag            €441,00 per week

Prijzen zijn incl. beddengoed, handdoeken, keukengoed, verwarming en belastingen.

GRATIS WIFI

Alle huisjes hebben een volledig ingerichte keuken, huiskamer of zitgedeelte, eetgedeelte, zeer comfortabele bedden, mooie ruime badkamer en een privé terras met stoelen, banken en tafeltjes.

SPECIALE AANBIEDING VOOR SUPERSLIMDIETERS:

  • Eén week verblijf in één van de vakantiehuisjes van La Tierra Verde Holiday Accommodations
  • Vier daagse workshop: SUPERSLIMDIETEN hoe je begint, hoe je volhoudt en hoe je het afrond
  • Vier keer ontbijt, twee keer lunch en één keer tapas avond, allemaal gezond, simpel en lekker.
  • Het boek "Het SuperSlimDieet, afgestemd op jouw persoonlijke behoefte" GRATIS
  • Prijs per persoon voor dit pakket: vanaf €330 (ovv van 2 personen in de STUDIO)
  • Voor meer informatie en prijsopgaves schrijf naar: jantien@superslimdieten.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Eetgewoontes

Tegenwoordig volgt iedereen vroeger of later wel een dieet. Het leven draait om eten: wat we wel mogen eten, wat we niet mogen eten, hoeveel...