Ontbijt tijd: 8:30h
2 bruine boterhammen, getoost, met halvarine; 1 met 30+ kaas, 1 met sinaasappel marmelade
1 gekookt ei
1 bakje magere yoghurt met een handje bramen
Tussendoor 's morgens tijd: 11:30h zwarte koffie en 1 boterham met jam
Lunch tijd: 14:30h
Zelfgemaakte tomatensoep met courgette, wortel, ui, sperzieboontje, magere gehaktballetjes en vermicelli. Daarbij 40 g volkoren stokbrood
Tussendoor 's middags tijd: 17:30h schaaltje magere vanille vla met stukjes appel
20:00h een glas rosé
Avondeten tijd: 21:00h
60 g brood (zelfgebakken volkoren, dat zijn 2 kleine sneetjes) met halvarine, dun pesto, 30+ kaas en een plakje schouderham, sla, komkommer, tomaat, lente-uitje
1 glas magere melk
Avond snack tijd: 22:30h koffie met een penny wafel
23:30h een glas rode wijn
Het zwaartepunt ligt in de ochtend als er nog buiten klusjes te doen zijn. Zeker na de lunch ben ik niet meer actief, behalve de tuin water geven en de dieren voeren, zit ik meestal bij het zwembadje of achter de computer. In Spanje wordt 's avonds laat nog wat gegeten, in ons geval een boterham. Dat mag niet te veel zijn, want ik wil niet met een volle maag naar bed.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten